December: -4.7 units (-11.4% ROI)

2020-12-31

Ingen bra månad. Blev bara 18 “twitterspel” då jag haft fokus på annat. Försökt reflektera på livet i kombination med bettingen. Har mer o mer dragit mig ifrån att reka spel på twitter o andra ställen då det tagit för mycket tid från familjen.

Inför 2021 har jag försökt hitta en tjänst där jag slipper reka själv så mycket och kan lägga tiden på annat samtidigt som jag känner att jag litar på personen bakom tjänsten. Därför har jag valt att lita blint på min vän Dennis som ligger bakom tjänsten https://dnzbetting.se. Mängden spel som skickas ut passar mig alldeles utmärkt. Finns andra tjänster som pumpar ut mer spel men jag tycker Dennis erbjuder det jag söker. Utöver det är han en snäll, ödmjuk och jordnära kille.

Utöver detta kommer jag själv fortsätta lira smått på spelbörsen.